Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Eleganta si stil la superlativ

Membru Bizoo de 8 luni.
4.97
5 stars: Exceptional
36 pareri

Geanta plic pentru ocazii si petreceri, negru sclipitor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Cod produs
20339 - ye 395 black
Out Of stock
Descriere
Descopera geanta (poseta) plic pentru ocazii Magrot - o alegere perfecta pentru evenimente si petreceri elegante. Aceasta geanta plic impresioneaza prin designul sau rafinat si este fabricata din materiale de calitate, garantand un aspect elegant si stilat in orice imprejurare.

Geanta plic pentru ocazii Magrot dispune de un compartiment principal spatios si multifunctional, ideal pentru a-ti organiza obiectele personale si pentru a aseza un plic pentru darurile oferite celor dragi. Este perfecta pentru a completa tinutele elegante si pentru a adauga o nota de rafinament.

Cu dimensiunile sale generoase de 27 x 11 x 5 cm,  plicul este usor de purtat si se potriveste perfect in mana ta. Este confectionata dintr-un material sintetic sclipitor, care adauga un plus de stralucire si stil. De asemenea, vine insotita de un lant detasabil pentru umar, cu o lungime de 120 cm. Oferindu-ti posibilitatea de a o purta in mai multe moduri, in functie de preferintele tale si de ocazie.

Alege geanta plic pentru ocazii Magrot si bucura-te de un stil desavarsit de eleganta in fiecare moment special! Cu acest accesoriu deosebit, vei atrage toate privirile si vei completa cu succes tinutele tale deosebite. Opteaza pentru calitatea si rafinamentul produselor Magrot! Fie ca este vorba despre, nunti, botezuri, cununii, petreceri de seara, cocktail-uri sau evenimente formale, plicul Magrot este partenerul perfect pentru a-ti evidentia stilul si personalitatea. Cu geanta (poseta) plic de la  Magrot iti transformi fiecare aparitie intr-un moment de distinctie si eleganta pura.

Caracteristici  

Compartiment mare multifunctional, suficient pentru un plic cadou si obiectele personale.
Buzunar interior
Material sintetic sclipitor
Dimensiuni exterioare: 27x 11 x 5 cm
Lant pentru umar detasabil lungime 120 cm
Culoare: Negru

Poti accesa de aici si alte culori disponibile
Trimite mesaj
Din Gura in Gura