Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Eleganta si stil la superlativ

Membru Bizoo de 8 luni.
4.97
5 stars: Exceptional
36 pareri

Geanta plic, pentru ocazii si petreceri, maro, catifea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4999 lei Lei
Cod produs
20364 - ye 317 khaki
Out Of stock
Descriere
Va prezentam geanta plic Magrot din catifea maro.

Un accesoriu sofisticat si rafinat perfect pentru ocazii si petreceri. Cu dimensiunile sale de 26 x 12 cm, aceasta poseta plic imbina designul clasic cu luxul catifelei.

Fabricata dintr-un material de calitate, geanta plic este moale la atingere si are o textura matasoasa. Adauga o nota de rafinament oricarei tinute. Plicul pentru ocazii din catifea este alegerea perfecta pentru a completa tinutele elegante si stilizate, conferindu-va un aspect sofisticat si stralucitor.

Designul genatii plic este minimalist si elegant, fara niciun detaliu inutil. Aceasta se inchide cu ajutorul unei capse magnetice discrete, care pastreaza obiectele dvs. in siguranta si asigura accesu usor la ele. Compartimentul principal al posetei plic este suficient de spatios pentru a gazdui obiecte personale precum telefonul mobil, portofelul sau rujul preferat, asigurandu-va ca le aveti la indemana.

Pe langa functionalitatea sa, geanta plic din catifea adauga si un plus de stil si eleganta oricarei tinute. Fie ca o purtati in mana sau o transformati intr-o poseta plic cu ajutorul lantisorului detasabil. Veti atrage cu siguranta toate privirile si veti emana incredere si rafinament in orice ocazie.

Prin achizitionarea gentii plic din catifea, veti obtine un accesoriu versatil, creat special pentru tine. Fie ca participati la o petrecere eleganta, la o cina romantica sau la un eveniment special, aceasta geanta plic va fi partenerul perfect pentru a completa stilul dvs. si pentru a va simti speciala in fiecare moment.

Bucurati-va de luxul si rafinamentul gentii plic din catifea Magrot si transformati-va aparitia intr-o adevarata explozie de stil si eleganta!

Caracteristici

Compartiment mare multifunctional, suficient pentru un plic cadou si obiectele personale;
Buzunar interior;
Material catifea;
Dimensiuni exterioare: 26x 12 x 5 cm;
Lant pentru umar detasabil lungime 120 cm;
Culoare: maro  alun deschis;
Poti accesa de aici si alte culori disponibile .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura